Beoordelingen van Shashlik Mashlik De Meern

Recente recensies

5.0
Ramon
2 maart 2022

Bestelling is nooit geleverd. Hier mag op zijn minst toch wel het geld retour worden gestort. De telefoon werd ook niet opgenomen. Dit is toch wel ontzettend jammer.

Marianne
20 februari 2022
Allen
30 januari 2022

Heerlijk eten, super goeie service en vriendelijkheid.

Irina
22 januari 2022
GJG
22 januari 2022

Gewoon goed!

Bart
15 januari 2022

Erg lekker, ruime hoeveelheid, bezorgd rond afgesproken tijd. Top!

Thijmen
6 januari 2022

Lekker eten zoals altijd

Jan
1 januari 2021

Erg lekker en stipt bezorgd, zoals altijd!

Tristan
31 december 2021

Voor de derde keer al besteld nog steeds ongekend authentiek lekker!!!

Natalia
28 december 2021

Food is amazing as always! When we have visits we normally try to order boxes with wide variety of food and they are always a hit! So every time when our friends come again to us - they already start suggesting and asking for ordering food from here

Tamara
25 december 2021

Super lekker!!!!

Job
17 december 2021

Altijd lekker, uniek. De enige echte shashlik in Utrecht.

Gregor
13 december 2021

Gewoon lekker

Heemskerk H
11 december 2021
Jessica Wolffers
10 december 2021

We hebben het nu pas 2 keer besteld, maar zeker niet de laatste keer! Jeetje, wat is dit lekker! Bezorging ook precies op tijd beide keren.

S.
8 december 2021
Victor
4 december 2021

Heerlijk, zoals gewoonlijk

Minke
27 november 2021

Heerlijk gegeten, zowel de volwassen en kinderen vonden het heel lekker. Duidelijk met veel zorg klaargemaakt. Erg vriendelijke bezorging en medewerkers. Dankjulliewel, wij gaan vaker bestellen!

Georges
27 november 2021

Eten was top, maar meer dan een uur te laat. Jammer :(

Raf
21 november 2021

Erg goed en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
19 november 2021
Laur
18 november 2021

Warm opgeleverd, ontsettend lekker (weer). Goed bezig!

R
16 november 2021

Altijd lekker!

Angelika Kuznetsova
16 november 2021
Jan Veldhuis
15 november 2021

Erg lekker eten en snelle bezorging, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Victor
14 november 2021

Heerlijk eten maar de levertijd was ongeveer 2 uur!

Olaf
3 november 2021
Olga
2 november 2021

Shashlik is always excellent, very good meat and perfectly cooked. Also additions such as lavash, red salad makes meal complete. We love to order!

NvD
30 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten!!

R.
30 oktober 2021

Good service and amazing shashlik! 10/10 If you want shashlik, 'tis the one spot.

Ashwani
29 oktober 2021
R.
23 oktober 2021

Uitstekend

Paul
11 oktober 2021

Heeeeerlijk weer. Goed warm en alles netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nithyesh
8 oktober 2021
Angelika Kuznetsova
6 oktober 2021
Marios
24 september 2021

Everything were excellent!!

A.
21 september 2021
Jan
17 september 2021

Laat hier ~1x pw een lekkere maaltijd bezorgen. Bezorging is altijd stipt en het eten is heerlijk. Aanrader! PS de nieuwe aardappelpartjes zijn beter dan de vorige hele aardappelen :)

Kristine
12 september 2021

Dit keer zijn we niet tevreden. Hoeveel van te voren had ik aangegeven dat we het vlees goed gaar willen hebben, maar dit keer was niet het verhaal. Lamsvlees was niet gaar, was bloed aanwezig in alle stukjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Victor
10 september 2021

verse en heerlijke vleesgerechten in Kaukasische stijl

Daniël
9 september 2021

Onvergetelijk lekker!!!

Reza
5 september 2021
Gerard
30 augustus 2021

prima verzorgd, smaakt uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reza
29 augustus 2021

Zoals altijd alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sona
28 augustus 2021

Lekker, bedankt !

Aman
26 augustus 2021
Erica
23 augustus 2021

Dit was denk ik wel het lekkerste lamsvlees dat ik ooit gegeten heb. Ik vond het vooraf best prijzig, maar het was kwalitatief, mals vlees en precies goed van smaak. Niet oud, taai en bitter van smaak maar echt lekker. De bezorging was iets te laat, maar toen ik de eerste hap had genomen was ik dat vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Haan
22 augustus 2021

met de hele family genoten van de kebab box: alles heerlijk vers, lekker gegrild vlees, perfecte salades! en goed verpakt, precies op beloofde tijd bezorgd… was top! 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
21 augustus 2021
Inge
20 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten. Alleen de aardappelpartjes vielen tegen. Niet zo lekker als de aardappelen die er vroeger altijd bij zaten. Komen die nog terug?

N. & A.
18 augustus 2021

Eerste keer besteld, maar gaan we zeker vaker doen! Heerlijk eten, meer dan genoeg voor 1 in een portie!

Reza
17 augustus 2021

Alles was goed.

Arno
16 augustus 2021

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aziz
14 augustus 2021

Geweldig qua service temperatuur en smaak ! Daar kunnen veel eettenten van leren !

Petra
13 augustus 2021
Balkan
8 augustus 2021

Je kon duidelijk zien dat het met zorg bereid was en het smaakte heerlijk. Zeker een aanrader!

T.
7 augustus 2021
Vasily
7 augustus 2021

Zoals het hoort. beste shashlik die ik in tijden heb gegeten en zulke kebab vind je nergens..

Anna Pormes
7 augustus 2021

Such amazing food!!!! We love it, very tender and tasty meat, super fresh and nicely packaged. We are definitely hooked!!

Janita
7 augustus 2021
Sandra
6 augustus 2021
Erdem Bayer
4 augustus 2021
Erdem Bayer
3 augustus 2021

I am absolutely speechless. Normally I do not write reviews but this time I should make an exception. I arrived at the pick up point mistaking this place as dine-in, and was referred to the web site to order. All the food were premium quality and very delicious and well prepared. Normally we are not very fond of take-outs but I think shashlik van lam was one of the best meals we have eaten in Netherlands. Although I waited quite a lot for my order due to me not seeing the updated delivery time of my order, the staff was very polite and they even said they were sorry for my waiting despite the fact that they were clearly not in fault and sent an email with updated delivery time a couple of minutes after my order but I did not see it. I highly recommend this place to anyone who loves good prepared meat. Thank you all for this wonderful experience.

Pat
2 augustus 2021
Antonin
2 augustus 2021

The best!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
2 augustus 2021
Viktor Lans
1 augustus 2021

Very fresh and tasteful, best meat in Leidsche Rijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chariss
1 augustus 2021

Top!!’ Hee erg lekker gegeten en snel bezorgd, super gezond ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf
1 augustus 2021

Beste shashlick buiten de Caucausus. Zelfs m'n zoontje van 1 krijgt er niet genoeg van. En altijd met een glimlach.

Bachik
1 augustus 2021

Gevaarlijk lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
31 juli 2021

Het eten werd snel en persoonlijk geleverd, dit kon ik erg waarderen. Nadat wij al goede verhalen hadden gehoord en goede recensies hadden gezien lag de verwachting hoog. Maar die verwachting hebben zij ook zeker waar gemaakt! Het eten was heerlijk! De smaken waren super en goed aanwezig, de kip heerlijk mals en fijn dat er een keuze voor salade was. Alles werd heel netjes en goed verpakt geleverd en alles was nog lekker warm. De porties waren Royaal maar niet overdadig veel. Een dikke pluim voor het vriendelijke personeel. Het is zeker een aanrader.

Hans
27 juli 2021
T.
27 juli 2021

Anderhalf uur moeten wachten, maar het was de moeite waard. Wat hebben we heerlijk gegeten !!! Hopelijk de volgende keer sneller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Balthasar
27 juli 2021

Amazing food and quick delivery

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haik
27 juli 2021

Perfect, zoals shashlik hoort te zijn. Alle bijgerechten ook precies goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olga
27 juli 2021

Great quality! Love to order, also quick delivery.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TT
26 juli 2021
Tom S.
26 juli 2021

Vaker besteld en het blijft iedere keer top! Nieuwe aardappel wedges ook goed bevallen 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loubnaa
26 juli 2021
Ayse
26 juli 2021

Heel lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tahiri
25 juli 2021

Kipshashlik en kipkebab waren lekker. De kalfshaslik viel erg tegen. Die was erg taai. Dit is niet onze ervaring met kalfsvlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
12 juli 2021

Heerlijk eten zoals we gewend zijn. De bezorgster verontschuldigde zich zelfs omdat ze 10 minuten later was dan de gevraagde tijd, wat mij betreft valt dat prima binnen de marge! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gianluca
11 juli 2021

Ik heb geen andere worden dan TOP kwaliteit, en top service

Fam. El H.
10 juli 2021

Zoals elke keer weer was het vlees overheerlijk. Alles was goed verpakt en snelle levering. Wij zijn tevreden klanten.

Joost
10 juli 2021
Dmitry
8 juli 2021

This is excellent - taste, aroma, look&feel, everything. Very authentic Caucasian food the way it should be. Highly recommended to meat fans!

Kawe
3 juli 2021
Hans
2 juli 2021
Heel lekker!!!
2 juli 2021
Manon Schouten
2 juli 2021

Op aanraden van mijn zus besteld en wat hebben we heerlijk gegeten met het hele gezin!! Echt heel goed verzorgd. Gezonde en complete maaltijden en boxen met unieke smaken. Snel bezorgd ook!

AA
2 juli 2021

Bijzonder lekkere maaltijd. Voor herhaling vatbaar

Allard
2 juli 2021

Nog niet beter gehad, top eten top service!

Si
1 juli 2021

Super lekker!!!

Jan-Willem
30 juni 2021

Was weer helemaal top! Tot snel!

Familie d
30 juni 2021

Wow wat hebben we heerlijk gegeten! Ontzettend vers, lekkere ingrediënten en precies voldoende om vol te zitten zonder dat je overvol zit. Echt een aanrader!

Madelon
27 juni 2021

Heerlijk gegeten, en het was er ook snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurien van Meijgaard
25 juni 2021

Het was heerlijk, niks op aan te merken. Tot snel!

M..
24 juni 2021

Het eten was heerlijk netjes en vers. Het is zeker voor herhaling vatbaar !

Daniël
21 juni 2021

Erg lekker!!

H.
19 juni 2021
Angelina V
19 juni 2021

Shashlik van lam en van kip besteld, beide geweldig lekker! Zo mals en vol van smaak en gaat perfect samen met de salades/sausjes en lavash

Robert
19 juni 2021

Vorige week voor het eerst besteld en echt goed gegeten, echt barbecue. Vandaag inmiddels voor de derde keer en het blijft top! Voor het hele gezin wat te kiezen en een simpel menu met wel genoeg variatie

Lana
19 juni 2021

Echt een feestelijke maaltijd! Geweldig lekker gegeten, kudos. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Trevor
19 juni 2021
Sara
17 juni 2021

Eten was lekker! 2 menu's besteld. Was genoeg voor 2 personen.. eten was precies optijd geleverd op het aangeven tijdstip. Zeker een aanrader.

Jan
17 juni 2021

Heerlijk, bezorging op tijd.

Irina
13 juni 2021

Good quality meat, excellent eggplant salad!!! The sauce would be even better if it would be spicier. Really enjoyed my meal this evening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf
12 juni 2021
Nikos
10 juni 2021

In 1 woord: FANTASTISCH!!!!

Noëlle
9 juni 2021

Heerlijk eten en super mals vlees. Alles is super netjes en goed verpakt. Na 2 x besteld te hebben zijn wij echt heel erg tevreden. Super snelle bezorg service ook. Ik hoop dat jullie ooit een restaurant openen 👌

A.
6 juni 2021
Ahmed
6 juni 2021

In een woord geweldig, niets op de bezorgmarkt hier dat in de buurt komt van de kwaliteit die ze leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angie .
6 juni 2021
Theo
6 juni 2021

Echt lekker gegeten, voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anh
3 juni 2021

Echt lekker en snelle levering!

Elena
1 juni 2021
Suzan
31 mei 2021
Suzan
31 mei 2021
Wil
30 mei 2021

Ik kreeg een goede portie kippendij, met lekkere aardappels van de bbq, salade en nog wraps. Het heeft super gesmaakt allemaal! Mijn complimenten!

C.
30 mei 2021

Just wow

Anoniem
30 mei 2021

Het is een familiebedrijf en dat proef je! Met liefde en aandacht bereid. En het ziet er ook mooi uit allemaal!! Super ga zo door! Wij gaan vaker bestellen.

John
30 mei 2021

Op en top BBQ. Mals en heel smaakvol en net wat anders dan gewoon. Aanrader!

A. Ruijters
30 mei 2021

Echt weer heerlijk gegeten! Snel en warm bezorgd. Volgende week weer :)

Jaelg
29 mei 2021

Vandaag voor het eerst besteld. Pakket dag er super netjes uit. Het eten was op tijd. En we hebben echt heerlijk gegeten!! Echt een aanrader!!

Anoniem
28 mei 2021

Heerlijk eten! Niets op aan te merken.

Angelika
25 mei 2021

Heerlijke!!!

Bouchra
24 mei 2021

Eten was heerlijk en lekker warm bij aankomst. Bezorging was snel en bezorger was supervriendelijk. Zal zeker weer bestellen. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Negi
24 mei 2021

Ongelooflijk lekker traditionele breid ... wij zijn vaste klanten geworden... complimenten aan team shashlik mashlik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sveta
22 mei 2021
Signe
22 mei 2021

Super lekker!

Paolo
22 mei 2021

Such tender meat and the chicken thighs are insane! Never tasted anything like this before... You can really taste the use of fresh ingredients. A must-try!

Gina
22 mei 2021

Super lekker, mooi ingepakt en warm bezorgd, net als altijd!! Bedankt!

Charles
21 mei 2021
Hans
19 mei 2021

Top!!!

Mehmet
18 mei 2021

De smaken waren geweldig Een vriendelijke bezorger kwam vandaag met een tas vol eten. Shaslik’s, salades en heerlijke sausen. De smaken zijn overweldigend en dit is zeker een aanrader. Meerdere malen besteld en het blijft ook niet hierbij. Met dank aan de chef.

Alysa
17 mei 2021

Voor de tweede keer besteld, en weer heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valerija
17 mei 2021

Extremely tasty and fresh food together with the great delivery - every time! Compliments to the team! :)

Yan
17 mei 2021
Anoniempje
16 mei 2021

Heerlijk eten. Ruime portie en netjes verpakt. Zeer nette en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

antonin
15 mei 2021

Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste keer!! Top eten en top service

Linn
15 mei 2021

Onwijs lekker gegeten!!! En op tijd bezorgd

Drago
15 mei 2021
Valerie
14 mei 2021

Super lekker eten!

Krav
10 mei 2021

Echt ongelooflijk lekker gegeten!!! Beetje aan late kant kwa bezorging, maar we bestelden ook midden in de drukte waarschijnlijk.. tot snel (dan op tijd bestellen)!

Aysun
10 mei 2021

I gave the order at 18.50, it gave a delivery time of 70 minutes, so it was supposed to arrive at 20.00. However it arrived at 20.20. The food is definitely very good quality, very tasty. However they need to work on delivery time, this was too long.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V.
9 mei 2021

Heerlijk gegeten, mooi verpakt en op tijd bezorgd. Zo bestellen we niet vaak, zeker een aanrader!

Harutt
9 mei 2021
Aziz H
9 mei 2021

Eerste keer besteld en positief verrast, hele lekkere vleesgerechten. Ook een gezonde en volledige maaltijd met salades, brood en saus erbij! Top

Anushka
9 mei 2021

Heerlijk gegeten, top service! Tot snel!

Jana
8 mei 2021
Irene
7 mei 2021

Eten was heerlijk. Inmiddels al vaker besteld en is altijd goed, smaakvol, vers en goede porties. Bezorgers zijn ook altijd vriendelijk. Wanneer je ‘s avonds besteld duurt het wel iets langer voor het eten er is, maar het wachten is het zeker waard. Wederom voor herhaling vatbaar.

Kiki
5 mei 2021

Het eten was Heerlijk zoals altijd. Bezorger was super vriendelijk en netjes op tijd.

Laur
4 mei 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging service, vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

Anna
2 mei 2021

Heerlijk gegeten! De maaltijden worden met zorg samengesteld en zijn goed op smaak. Er is veel keus en het eten neemt je echt mee op reis naar Armenië. Zeker een aanrader!!

Olga Pashchenko
29 april 2021

Always the best! :)

Gerrit
29 april 2021

Heerlijk eten, genereuze porties. Echt een aanrader!

Tamara
29 april 2021

Heerlijk! Erg lekker gegeten. Bestel hier zeker weer snel 😀

Rgvfx
29 april 2021
jessie
27 april 2021
Safiah
27 april 2021

Niet eerder Armeens gegeten, maar dit is zeker een aanrader. Echt een smaakexplosie met de verschillende sauzen en de granaatappel! Ga zo door! 👍

Jozef
26 april 2021

Eerste keer gegeten en echt van genoten met de hele familie, heel smaakvol. En ook op tijd en netjes verpakt, verrassend hoge kwaliteit voor thuis bezorgde maaltijden!

Idsy
26 april 2021

Top!

christina S.
19 april 2021

Super lekker en verse vlees! Aanrader. Очень вкусно и свежие шашлычки! Советую!

jansen
18 april 2021

Voor het eerst besteld en wat hebben we genoten. Tijdje niet uiteten geweest, maar dit is toch echt een mooi alternatief. Tot snel!

Rik
17 april 2021

Wat was het heerlijk en wat zag het er prachtig en kleurrijk uit. Dank jullie wel Sjhaslik Mashlik. Dit wordt een nieuwe favoriet van ons!

Aliya
17 april 2021

Super delicious. Thank you!

Abdullah
17 april 2021

Hele goeie, ga vaker bij jullie bestellen

John
17 april 2021

Lekker gegeten, complete maaltijd en goede prijs kwaliteit verhouding. Daar houden we van

Danny
17 april 2021

Lekker eten, gaan we nog een keertje doen.

WW.
16 april 2021

In 1 woord geweldig, mooie toevoeging aan het aanbod in de buurt!!

Veronica
16 april 2021

Heerlijk, mijn complimenten

SP
14 april 2021

Voor de tweede keer hier besteld en het eten was weer goed. De porties waren voldoende voor ons. Enige opmerkingen: sommige stukken vlees en een enkele saus waren iets te zout en de aardappelen waren wat droog. Maar voor de rest voor herhaling vatbaar!

Anoniem
12 april 2021

Bestelling kwam half uur later dan gepland. Maar het eten maakte alles goed. Het was vers en supersmaakvol. Lekker vlees, verse kruiden, heerlijke salades. Wij hebben ervan genieten en zullen zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valerie
12 april 2021

Ruime porties en echt kwaliteit qua ingrediënten. Heerlijk gegeten!

Яна
11 april 2021

Heerlijk! Спасибо вам большое! Очень вкусно!

Mehrasa
11 april 2021

Voor het eerst een bestelling geplaatst, die zeker voor herhaling vatbaar is. Heerlijke shashlik mix gehaald waar we van hebben genoten, ware smaak explosie icm de heerlijke sauzen. De gegrilde groente is ook zeker een aanrader.

Sergey
11 april 2021
Ayman
10 april 2021

erg lekker

Siham
10 april 2021

Het eten was super lekker en nog warm bij aankomst! Bedankt

Ebi
7 april 2021
Ash
4 april 2021

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryanne
4 april 2021

Heerlijk gegeten ! Gaan hier zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
1 april 2021

Heerlijk eten en top service! Heel erg tevreden

Yavuz
31 maart 2021

Came on time as indicated by e-mail. Very delicious

Patrick
31 maart 2021

Lekker vers vlees, heerlijk gegeten, salade was lekker en sauzen ook, echt een aanrader, tot snel.

Tamara H.
30 maart 2021

Heel lekker gegeten weer, we zijn inmiddels de tel kwijt haha. Blijft goed

Vladik
30 maart 2021

Great food, great people!

Edy
29 maart 2021
Marianne
27 maart 2021
Juliette
27 maart 2021

We ervaren graag verschillende keukens en culturen en dit is waar we het voor doen! Heel lekker smaakvol eten met een mooi verhaal, wij zijn fan

Jafarr
26 maart 2021
Jones
26 maart 2021

Fantastic meal!!

A Vink
25 maart 2021

Lekker, vers, warm en snel bezorgd. Gewoon top!

Alex
25 maart 2021

Eerste keer besteld en positief verrast! Simpel menu, maar alles is echt heel smaakvol, kleurrijk en gewoon een feest op tafel. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Gevorgyan
25 maart 2021

Real Armenian barbecue. Has been a long time, merci

Astrid
25 maart 2021

Ik had verwacht echte Armeense smaken te proeven. Persoonlijk vond ik er geen uitgesproken smaak aanzitten. De bijbestelde paprikasaus was heerlijk maar voor €2,- echt veel te weinig. Wij hebben best prima gegeten maar helaas niet voor herhaling vatbaar

Dimitri
25 maart 2021

Fantastic meal! Very tasty and authentic. Also price quality/quantity is as it should be

Paola
24 maart 2021

Heerlijk gegeten. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

youri
22 maart 2021

Nu tweede keer in 2maanden besteld. Simpel maar zeer smaakvol. Wel jammer dat er extra kosten voor groente en bezorging in rekeing worden gebracht waar dit vorige keer niet aan de orde was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
22 maart 2021

Ontzettend lekker, goede kwaliteit en vlot bezorgd

SFP
22 maart 2021

Top vlees! En in het bijzonder mooi gegaard, niet kapot bereid op de bbq. Sidedishes top,. Eerste keer Armeens BBQ voor ons en zeker niet de laatste. Echt van genoten, bedankt!

Alberto
20 maart 2021

Superlekker en vers eten! Het brood is echt zoals het hoort: geen toevoegingen maar gewoon zoals het origineel recept van oma. Wij hopen op nog meer lekkere gerechten in de toekomst!

BHart
20 maart 2021

Weer eens iets anders! Was heel lekker

Anisa C
20 maart 2021

Super lekker gegeten!

Evelien
18 maart 2021

Super! Alsof we weer een avondje uiteten waren. Heel lekker gegeten, complete maaltijd met de lavash, salades en sauzen, en heel mooi verpakt. Kunnen veel bezorg restaurants iets van leren!

Mo
18 maart 2021

In tijden niet zo lekker gegeten, jullie gaan me vaker zien bestellen! Echt barbecue vind je hier

Ingrid
17 maart 2021

Wat een heerlijke schotel! Erg mals vlees en lekkere salade. De sausjes zijn ook heerlijk (wel een beetje klein sausbakje😉). Bezorging ook op afgesproken tijdstip door aardige jongen! Kortom; een aanrader! Wij zullen zeker nog eens bestellen!

M&C
15 maart 2021

Heerlijk eten, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marios
15 maart 2021
Regilio
13 maart 2021

Top!

Hans
13 maart 2021

Heerlijk gegeten!! Enig klein verbeterpunt is aardappel iets te droog en 1 salade echt te veel rooksmaak, maar voor de rest heerlijk. Allemaal verse producten, uitstekende persoonlijke bezorging, prima verpakt en warm gehouden, weinig plastic, schaaltjes mooi opgemaakt! Alles met veel zorg bereid en dat proef je. Mijn complimenten en tot snel!

Anastasia S.
13 maart 2021

Very good shashlik and kebab, ran by an Armenian family which can be seen in all the care

Mourad
13 maart 2021

Voort eerst besteld en erg tevreden!! Beste vlees in de buurt

Olga
13 maart 2021

Erg lekker vlees, dit is niet de eerste keer dat we bestellen. Verse sauzen en salades. Leuke verpakking en vriendelijke jongens!

Anna
12 maart 2021
Zafer
11 maart 2021

Heerlijk eten, goede porties en snel bezorgd 👍🏼

Ilias
11 maart 2021

Eten is top, service ook. heel vriendelijk aan de telefoon geholpen

Miriam
11 maart 2021

Voor het eerst besteld, positieve ervaring!! Heerlijk gegeten, snel bezorgd, zeker een aanrader

Viktor
10 maart 2021
Suren Sayadian
10 maart 2021

Via Instagram bij Shashlik Mashlik terechtgekomen, video zag er heel goed uit en eten smaakte nog beter dan verwacht! Zeker een aanrader

C.
10 maart 2021

Top!

Salim
10 maart 2021

Lekker gegeten.Mooie aanwinst voor de Halal markt in de buurt

Ruben Terlouw
10 maart 2021

Heel erg gesmaakt!! Volledige en gezonde maaltijd

Lena Lena
8 maart 2021

Heel lekker en hoge kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Meijers
8 maart 2021

Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dat gedaan, wat een feest was onze maaltijd! Shashlik mix voor 6 personen besteld en wat hebben we gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B E
8 maart 2021

Heerlijk mals vlees . Vlot en warm bezorgd. Aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Artak V.
7 maart 2021

Inmiddels al voor de 3e keer besteld het blijft goed en snel bezorgd 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hansie
7 maart 2021

Geweldig lekker, barbecue zoals het hoort. Simpel maar toch veelzijdig menu door de verschillende keuzes voor vlees, salade en saus, zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elena
7 maart 2021

Super! Heel lekker gegeten en eten was met veel zorg ingepakt. Snelle bezorging ook een plus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
3 maart 2021

De eerste keer besteld bij Shashlik Mashlik. We hebben een Shaslik mix box besteld, zodat we de verschillende gerechten konden proberen. Erg lekker, goed en mals vlees, lekker gekruid! Lekkere, verse salades en sausjes erbij, met extra lavash om er mooie creaties van te maken. De bezorging was later dan gepland, maar we zijn via de mail op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. De vriendelijke bezorger bleef netjes op 1,5mtr afstand. De gerechten zijn leuk en goed ingepakt voor de reis. Absoluut een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adil
28 februari 2021

Status van de bestelling word gecommuniceerd, het eten was boven verwachting lekker en zal hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SS
27 februari 2021

Ik schrijf normaal gesproken nooit een review, maar maak voor deze bestelling graag een uitzondering. Eerste keer Armeens gegeten. Malse vlees lekker gekruid, de salades en de sauzen waren vers. Bijzondere smaakverhouding met de granaatappel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Coco
27 februari 2021

Het was heerlijk! Vooral de aubergine salade 😍

Ali
27 februari 2021

Super lekker, vers vlees en lekkere salades / bijgerechten. Zeker een aanrader.

Vincent Kok
27 februari 2021

Heerlijke maaltijd, dit was de tweede keer en zeker niet de laatste

Tonny
26 februari 2021

Het eten was heerlijk .... maar helaas was het eten niet warm eerlijk gezegd tegen koud aan. Maar dit zal ons niet weerhouden nogmaals te bestellen daar de smaak frisse salade en aandacht voor de verpakking top was.

Martijn Budding
26 februari 2021

Deze keer de kebab geprobeerd... Ook lekker, maar ben meer fan van de Shashlik 😊

Khalid Hammouti
24 februari 2021

Goed eten, netjes ingepakt. Snel bezorgd.

James
22 februari 2021

Fantastic meal from Shashlik. Can't recommend highly enough.

Reza
21 februari 2021

Heerlijk gesmaakt. Snelle levering. Zeer klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernd
21 februari 2021

Heerlijke kip, echt fantastische maaltijd!

Joop
20 februari 2021

Weinig Armeens eten in Nederland te vinden, maar hiervoor rijden we een stukje om af te halen. Erg lekker en smaakvol. Goede kwaliteit en de porties ook groot genoeg.

Michelle
20 februari 2021
Latif
16 februari 2021

Zeer lekker en zeker een aanrader .

Fred
15 februari 2021

Verrassend lekker en een waardevolle aanvulling van de bezorgmarkt. Eten is vers en goed bereid, zeer smaakvol en zeer netjes verpakt.

Sergey
14 februari 2021
Nooshin Jangbahadoor
13 februari 2021

Heerlijk gegeten, erg vriendelijke service. Absolute aanrader.

Irene
13 februari 2021

Eten was heerlijk. Wij hebben nu 2 keer bij Shashlik-mashlik besteld, 1 keer via thuisbezorgd en 2 keer direct. Beide keren was het eten heerlijk. Verse producten, smaken zijn fantastisch. Alles wordt heel netjes geleverd. Alleen hebben we beide keren erg lang op het eten moeten wachten. Er werd overigens wel netjes gebeld dat het langer zou duren. Ondanks de wachttijd zullen wij zeker nog een keer eten bij hen bestellen.

Lili
12 februari 2021

Alles was erg lekker, bedankt!👏

Huseyin Celik
11 februari 2021

Super lekker eten en een vriendelijke bezorger! Een aanrader voor de mensen die een lekkere eethuis zoeken! Je zal geen spijt krijgen.

Oleg
10 februari 2021

Лучший и единственный достойный шашлык!

Inge
8 februari 2021

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader, supermals vlees, smakvolle gegrilde groenten. Lekke superdun armeens brood(lavash)... we gaan zeker vaker bestellen!

Sergey
7 februari 2021
Sanjeev
7 februari 2021

Super goede service en uitleg bij telefonisch contact. Eten overtreft alle verwachtingen. Heel erg lekker. Aanrader voor iedereen.

ash
6 februari 2021

Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorgster

Linda
6 februari 2021

Eerste keer besteld vandaag. Helaas bleek de aangegeven bezorgtijd een half uur later te zijn in de bevestiging. Geen ramp, alleen hongerig. Helaas bleek er nog 20 minuten bij te komen en hadden we bijna 2 uur na het bestellen ons eten in huis. Zeer netjes dat de vertraging telefonisch werd doorgegeven zodat je weet wat de status is. het eten was heerlijk en ook correct gecompenseerd voor het extra wachten. Zal zeker nog eens bestellen, maar dan wel iets eerder 😉.

Annet
6 februari 2021
Violetta
4 februari 2021

Heerlijke kebab met lekkere sauzen en salades erbij. Erg smaakvol en mooi geserveerd. Zeer vriendelijk personeel, ben erg goed geholpen aan de telefoon! Zeker voor herhaling vaatbaar.

Natalja
2 februari 2021

Traditionee.l lekker.fers.

Martijn Budding
1 februari 2021

Deze keer de Kalfs Shaslick... Ook erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein
1 februari 2021

Heerlijk eten. Bezorger was erg vriendelijk en gaf nog wat uitleg over het eten. Het eten is vers, fris en smaakt authentiek. Aanrader!! Bezorging was ook keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olga Habets
31 januari 2021

Очень и очень вкусно!!!

Sergey
31 januari 2021
SK
30 januari 2021

Eten was echt lekker. Kalfsvlees was een kleine beetje droog, kip was supermals, aardappelen waren super lekker. Voor mij was het een echte smaakvolle beleving. Sympathieke eigenaar heeft het eten netjes op tijd bezorgd. Shashlick Mashlick staat in mijn top 3.

Anna Kats
30 januari 2021

Het was onze derde bestelling en het blijft geweldig qua smaak, bezorgen en price. Wat een parel van onze Vinex!

Valerija
29 januari 2021
Ruben Chocolaad
29 januari 2021

Geweldig lekker gegeten zoals ik gewend ben. Shashlik Mashlik is echt een aanrader!

Martijn Budding
29 januari 2021

Ik vond het heerlijk! Echt een bijzondere maaltijd tussen al het andere bezorg-maaltijd geweld. De smaken zijn puur en eerlijk en komen overeen met eerdere Armeense Shashliks die ik wel eens op heb. Wel een tip voor klanten: er wordt veel dille gebruikt.... ik houd daarvan, maar misschien niet iedereen. Tip voor Shashlik Mashlik: maak de aardappelen optioneel zodat ik bijv de gegrilde groenten en een salade kan bestellen en geen aardappelen (ik eet low-carb namelijk). Verder, complimenten! Leuk concept en zal zeker nog eens bestellen.

Tatiana
29 januari 2021

Vanavond een lekker kip box op tafel gezet met shashlik en kebab. Het was lekker smullen en de kinderen zeiden: Dat is echt een buitenlandse eten, net als op vakantie !

Mark Jansen
26 januari 2021

Heerlijk eten! Mooie verzorgde opmaak en zeer vriendelijke bezorging.

Alexandra
24 januari 2021

Heel erg lekkere maaltijden! Salades zijn heerlijk: gegrilde groenten hebben een vleugje gerookte smaak en vinegret is teder. De porties zijn precies groot genoed. We gaan zeker in de toekoms nog bestellen om alles te proeven.

hanna
23 januari 2021

super lekker!

Sergey
23 januari 2021

Refreshing change from the Dutch cuisine, amazing meat! Melts in the mouth!

Anna
23 januari 2021

Все очень вкусно и очень красиво оформлено! Рекомендую!