Beoordelingen van Shashlik Mashlik De Meern

Recente recensies van Shashlik Mashlik De Meern

5 sterren na 341 reviews

, 10-07-2022

Kwaliteit:

Rating

It is figured out to be a fraud when we come to the address provided. It's a warehouse with several offices. Door 193-10 is closed and covered by a spider web, which means it hasn't been used for a while. Contact phones are unreachable. Order is paid beforehand, so money is lost.

, 02-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen

, 02-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is nooit geleverd. Hier mag op zijn minst toch wel het geld retour worden gestort. De telefoon werd ook niet opgenomen. Dit is toch wel ontzettend jammer.

, 20-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, super goeie service en vriendelijkheid.

, 22-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 15-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ruime hoeveelheid, bezorgd rond afgesproken tijd. Top!

, 06-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten zoals altijd

, 01-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en stipt bezorgd, zoals altijd!

, 31-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer al besteld nog steeds ongekend authentiek lekker!!!

, 28-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Food is amazing as always! When we have visits we normally try to order boxes with wide variety of food and they are always a hit! So every time when our friends come again to us - they already start suggesting and asking for ordering food from here

, 25-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!!

, 17-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, uniek. De enige echte shashlik in Utrecht.

, 13-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker

, 11-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het nu pas 2 keer besteld, maar zeker niet de laatste keer! Jeetje, wat is dit lekker! Bezorging ook precies op tijd beide keren.

, 08-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals gewoonlijk

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zowel de volwassen en kinderen vonden het heel lekker. Duidelijk met veel zorg klaargemaakt. Erg vriendelijke bezorging en medewerkers. Dankjulliewel, wij gaan vaker bestellen!

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, maar meer dan een uur te laat. Jammer :(

, 21-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm opgeleverd, ontsettend lekker (weer). Goed bezig!

, 16-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 16-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snelle bezorging, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar de levertijd was ongeveer 2 uur!

, 03-11-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shashlik is always excellent, very good meat and perfectly cooked. Also additions such as lavash, red salad makes meal complete. We love to order!

, 30-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!

, 30-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Good service and amazing shashlik! 10/10 If you want shashlik, 'tis the one spot.

, 29-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk weer. Goed warm en alles netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything were excellent!!

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat hier ~1x pw een lekkere maaltijd bezorgen. Bezorging is altijd stipt en het eten is heerlijk. Aanrader! PS de nieuwe aardappelpartjes zijn beter dan de vorige hele aardappelen :)

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer zijn we niet tevreden. Hoeveel van te voren had ik aangegeven dat we het vlees goed gaar willen hebben, maar dit keer was niet het verhaal. Lamsvlees was niet gaar, was bloed aanwezig in alle stukjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verse en heerlijke vleesgerechten in Kaukasische stijl

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Onvergetelijk lekker!!!

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgd, smaakt uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, bedankt !

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was denk ik wel het lekkerste lamsvlees dat ik ooit gegeten heb. Ik vond het vooraf best prijzig, maar het was kwalitatief, mals vlees en precies goed van smaak. Niet oud, taai en bitter van smaak maar echt lekker. De bezorging was iets te laat, maar toen ik de eerste hap had genomen was ik dat vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

met de hele family genoten van de kebab box: alles heerlijk vers, lekker gegrild vlees, perfecte salades! en goed verpakt, precies op beloofde tijd bezorgd… was top! 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Alleen de aardappelpartjes vielen tegen. Niet zo lekker als de aardappelen die er vroeger altijd bij zaten. Komen die nog terug?

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, maar gaan we zeker vaker doen! Heerlijk eten, meer dan genoeg voor 1 in een portie!

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig qua service temperatuur en smaak ! Daar kunnen veel eettenten van leren !

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Je kon duidelijk zien dat het met zorg bereid was en het smaakte heerlijk. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals het hoort. beste shashlik die ik in tijden heb gegeten en zulke kebab vind je nergens..

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Such amazing food!!!! We love it, very tender and tasty meat, super fresh and nicely packaged. We are definitely hooked!!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

I am absolutely speechless. Normally I do not write reviews but this time I should make an exception. I arrived at the pick up point mistaking this place as dine-in, and was referred to the web site to order. All the food were premium quality and very delicious and well prepared. Normally we are not very fond of take-outs but I think shashlik van lam was one of the best meals we have eaten in Netherlands. Although I waited quite a lot for my order due to me not seeing the updated delivery time of my order, the staff was very polite and they even said they were sorry for my waiting despite the fact that they were clearly not in fault and sent an email with updated delivery time a couple of minutes after my order but I did not see it. I highly recommend this place to anyone who loves good prepared meat. Thank you all for this wonderful experience.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very fresh and tasteful, best meat in Leidsche Rijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!’ Hee erg lekker gegeten en snel bezorgd, super gezond ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste shashlick buiten de Caucausus. Zelfs m'n zoontje van 1 krijgt er niet genoeg van. En altijd met een glimlach.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevaarlijk lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel en persoonlijk geleverd, dit kon ik erg waarderen. Nadat wij al goede verhalen hadden gehoord en goede recensies hadden gezien lag de verwachting hoog. Maar die verwachting hebben zij ook zeker waar gemaakt! Het eten was heerlijk! De smaken waren super en goed aanwezig, de kip heerlijk mals en fijn dat er een keuze voor salade was. Alles werd heel netjes en goed verpakt geleverd en alles was nog lekker warm. De porties waren Royaal maar niet overdadig veel. Een dikke pluim voor het vriendelijke personeel. Het is zeker een aanrader.

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur moeten wachten, maar het was de moeite waard. Wat hebben we heerlijk gegeten !!! Hopelijk de volgende keer sneller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing food and quick delivery

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zoals shashlik hoort te zijn. Alle bijgerechten ook precies goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great quality! Love to order, also quick delivery.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld en het blijft iedere keer top! Nieuwe aardappel wedges ook goed bevallen 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipshashlik en kipkebab waren lekker. De kalfshaslik viel erg tegen. Die was erg taai. Dit is niet onze ervaring met kalfsvlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals we gewend zijn. De bezorgster verontschuldigde zich zelfs omdat ze 10 minuten later was dan de gevraagde tijd, wat mij betreft valt dat prima binnen de marge! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb geen andere worden dan TOP kwaliteit, en top service

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer weer was het vlees overheerlijk. Alles was goed verpakt en snelle levering. Wij zijn tevreden klanten.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

This is excellent - taste, aroma, look&feel, everything. Very authentic Caucasian food the way it should be. Highly recommended to meat fans!

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aanraden van mijn zus besteld en wat hebben we heerlijk gegeten met het hele gezin!! Echt heel goed verzorgd. Gezonde en complete maaltijden en boxen met unieke smaken. Snel bezorgd ook!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekkere maaltijd. Voor herhaling vatbaar

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog niet beter gehad, top eten top service!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top! Tot snel!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow wat hebben we heerlijk gegeten! Ontzettend vers, lekkere ingrediënten en precies voldoende om vol te zitten zonder dat je overvol zit. Echt een aanrader!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en het was er ook snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, niks op aan te merken. Tot snel!

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk netjes en vers. Het is zeker voor herhaling vatbaar !

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shashlik van lam en van kip besteld, beide geweldig lekker! Zo mals en vol van smaak en gaat perfect samen met de salades/sausjes en lavash

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week voor het eerst besteld en echt goed gegeten, echt barbecue. Vandaag inmiddels voor de derde keer en het blijft top! Voor het hele gezin wat te kiezen en een simpel menu met wel genoeg variatie

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een feestelijke maaltijd! Geweldig lekker gegeten, kudos. Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! 2 menu's besteld. Was genoeg voor 2 personen.. eten was precies optijd geleverd op het aangeven tijdstip. Zeker een aanrader.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, bezorging op tijd.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good quality meat, excellent eggplant salad!!! The sauce would be even better if it would be spicier. Really enjoyed my meal this evening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: FANTASTISCH!!!!

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super mals vlees. Alles is super netjes en goed verpakt. Na 2 x besteld te hebben zijn wij echt heel erg tevreden. Super snelle bezorg service ook. Ik hoop dat jullie ooit een restaurant openen 👌

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord geweldig, niets op de bezorgmarkt hier dat in de buurt komt van de kwaliteit die ze leveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker gegeten, voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker en snelle levering!

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een goede portie kippendij, met lekkere aardappels van de bbq, salade en nog wraps. Het heeft super gesmaakt allemaal! Mijn complimenten!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Just wow

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een familiebedrijf en dat proef je! Met liefde en aandacht bereid. En het ziet er ook mooi uit allemaal!! Super ga zo door! Wij gaan vaker bestellen.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op en top BBQ. Mals en heel smaakvol en net wat anders dan gewoon. Aanrader!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer heerlijk gegeten! Snel en warm bezorgd. Volgende week weer :)

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld. Pakket dag er super netjes uit. Het eten was op tijd. En we hebben echt heerlijk gegeten!! Echt een aanrader!!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Niets op aan te merken.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke!!!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en lekker warm bij aankomst. Bezorging was snel en bezorger was supervriendelijk. Zal zeker weer bestellen. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker traditionele breid ... wij zijn vaste klanten geworden... complimenten aan team shashlik mashlik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Such tender meat and the chicken thighs are insane! Never tasted anything like this before... You can really taste the use of fresh ingredients. A must-try!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, mooi ingepakt en warm bezorgd, net als altijd!! Bedankt!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaken waren geweldig Een vriendelijke bezorger kwam vandaag met een tas vol eten. Shaslik’s, salades en heerlijke sausen. De smaken zijn overweldigend en dit is zeker een aanrader. Meerdere malen besteld en het blijft ook niet hierbij. Met dank aan de chef.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, en weer heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extremely tasty and fresh food together with the great delivery - every time! Compliments to the team! :)

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Ruime portie en netjes verpakt. Zeer nette en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste keer!! Top eten en top service

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten!!! En op tijd bezorgd

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ongelooflijk lekker gegeten!!! Beetje aan late kant kwa bezorging, maar we bestelden ook midden in de drukte waarschijnlijk.. tot snel (dan op tijd bestellen)!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I gave the order at 18.50, it gave a delivery time of 70 minutes, so it was supposed to arrive at 20.00. However it arrived at 20.20. The food is definitely very good quality, very tasty. However they need to work on delivery time, this was too long.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooi verpakt en op tijd bezorgd. Zo bestellen we niet vaak, zeker een aanrader!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en positief verrast, hele lekkere vleesgerechten. Ook een gezonde en volledige maaltijd met salades, brood en saus erbij! Top

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, top service! Tot snel!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Inmiddels al vaker besteld en is altijd goed, smaakvol, vers en goede porties. Bezorgers zijn ook altijd vriendelijk. Wanneer je ‘s avonds besteld duurt het wel iets langer voor het eten er is, maar het wachten is het zeker waard. Wederom voor herhaling vatbaar.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was Heerlijk zoals altijd. Bezorger was super vriendelijk en netjes op tijd.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging service, vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De maaltijden worden met zorg samengesteld en zijn goed op smaak. Er is veel keus en het eten neemt je echt mee op reis naar Armenië. Zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always the best! :)

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, genereuze porties. Echt een aanrader!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Erg lekker gegeten. Bestel hier zeker weer snel 😀

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet eerder Armeens gegeten, maar dit is zeker een aanrader. Echt een smaakexplosie met de verschillende sauzen en de granaatappel! Ga zo door! 👍

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer gegeten en echt van genoten met de hele familie, heel smaakvol. En ook op tijd en netjes verpakt, verrassend hoge kwaliteit voor thuis bezorgde maaltijden!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en verse vlees! Aanrader. Очень вкусно и свежие шашлычки! Советую!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en wat hebben we genoten. Tijdje niet uiteten geweest, maar dit is toch echt een mooi alternatief. Tot snel!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het heerlijk en wat zag het er prachtig en kleurrijk uit. Dank jullie wel Sjhaslik Mashlik. Dit wordt een nieuwe favoriet van ons!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super delicious. Thank you!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie, ga vaker bij jullie bestellen

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, complete maaltijd en goede prijs kwaliteit verhouding. Daar houden we van

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, gaan we nog een keertje doen.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord geweldig, mooie toevoeging aan het aanbod in de buurt!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, mijn complimenten

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hier besteld en het eten was weer goed. De porties waren voldoende voor ons. Enige opmerkingen: sommige stukken vlees en een enkele saus waren iets te zout en de aardappelen waren wat droog. Maar voor de rest voor herhaling vatbaar!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam half uur later dan gepland. Maar het eten maakte alles goed. Het was vers en supersmaakvol. Lekker vlees, verse kruiden, heerlijke salades. Wij hebben ervan genieten en zullen zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties en echt kwaliteit qua ingrediënten. Heerlijk gegeten!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Спасибо вам большое! Очень вкусно!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een bestelling geplaatst, die zeker voor herhaling vatbaar is. Heerlijke shashlik mix gehaald waar we van hebben genoten, ware smaak explosie icm de heerlijke sauzen. De gegrilde groente is ook zeker een aanrader.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en nog warm bij aankomst! Bedankt

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Gaan hier zeker nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en top service! Heel erg tevreden

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Came on time as indicated by e-mail. Very delicious

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers vlees, heerlijk gegeten, salade was lekker en sauzen ook, echt een aanrader, tot snel.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten weer, we zijn inmiddels de tel kwijt haha. Blijft goed

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, great people!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ervaren graag verschillende keukens en culturen en dit is waar we het voor doen! Heel lekker smaakvol eten met een mooi verhaal, wij zijn fan

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic meal!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, warm en snel bezorgd. Gewoon top!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en positief verrast! Simpel menu, maar alles is echt heel smaakvol, kleurrijk en gewoon een feest op tafel. Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Real Armenian barbecue. Has been a long time, merci

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had verwacht echte Armeense smaken te proeven. Persoonlijk vond ik er geen uitgesproken smaak aanzitten. De bijbestelde paprikasaus was heerlijk maar voor €2,- echt veel te weinig. Wij hebben best prima gegeten maar helaas niet voor herhaling vatbaar

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic meal! Very tasty and authentic. Also price quality/quantity is as it should be

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu tweede keer in 2maanden besteld. Simpel maar zeer smaakvol. Wel jammer dat er extra kosten voor groente en bezorging in rekeing worden gebracht waar dit vorige keer niet aan de orde was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker, goede kwaliteit en vlot bezorgd

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top vlees! En in het bijzonder mooi gegaard, niet kapot bereid op de bbq. Sidedishes top,. Eerste keer Armeens BBQ voor ons en zeker niet de laatste. Echt van genoten, bedankt!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en vers eten! Het brood is echt zoals het hoort: geen toevoegingen maar gewoon zoals het origineel recept van oma. Wij hopen op nog meer lekkere gerechten in de toekomst!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens iets anders! Was heel lekker

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Alsof we weer een avondje uiteten waren. Heel lekker gegeten, complete maaltijd met de lavash, salades en sauzen, en heel mooi verpakt. Kunnen veel bezorg restaurants iets van leren!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tijden niet zo lekker gegeten, jullie gaan me vaker zien bestellen! Echt barbecue vind je hier

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke schotel! Erg mals vlees en lekkere salade. De sausjes zijn ook heerlijk (wel een beetje klein sausbakje😉). Bezorging ook op afgesproken tijdstip door aardige jongen! Kortom; een aanrader! Wij zullen zeker nog eens bestellen!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Enig klein verbeterpunt is aardappel iets te droog en 1 salade echt te veel rooksmaak, maar voor de rest heerlijk. Allemaal verse producten, uitstekende persoonlijke bezorging, prima verpakt en warm gehouden, weinig plastic, schaaltjes mooi opgemaakt! Alles met veel zorg bereid en dat proef je. Mijn complimenten en tot snel!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good shashlik and kebab, ran by an Armenian family which can be seen in all the care

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voort eerst besteld en erg tevreden!! Beste vlees in de buurt

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker vlees, dit is niet de eerste keer dat we bestellen. Verse sauzen en salades. Leuke verpakking en vriendelijke jongens!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en snel bezorgd 👍🏼

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top, service ook. heel vriendelijk aan de telefoon geholpen

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld, positieve ervaring!! Heerlijk gegeten, snel bezorgd, zeker een aanrader

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via Instagram bij Shashlik Mashlik terechtgekomen, video zag er heel goed uit en eten smaakte nog beter dan verwacht! Zeker een aanrader

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.Mooie aanwinst voor de Halal markt in de buurt

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg gesmaakt!! Volledige en gezonde maaltijd

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en hoge kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dat gedaan, wat een feest was onze maaltijd! Shashlik mix voor 6 personen besteld en wat hebben we gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk mals vlees . Vlot en warm bezorgd. Aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al voor de 3e keer besteld het blijft goed en snel bezorgd 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, barbecue zoals het hoort. Simpel maar toch veelzijdig menu door de verschillende keuzes voor vlees, salade en saus, zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heel lekker gegeten en eten was met veel zorg ingepakt. Snelle bezorging ook een plus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld bij Shashlik Mashlik. We hebben een Shaslik mix box besteld, zodat we de verschillende gerechten konden proberen. Erg lekker, goed en mals vlees, lekker gekruid! Lekkere, verse salades en sausjes erbij, met extra lavash om er mooie creaties van te maken. De bezorging was later dan gepland, maar we zijn via de mail op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. De vriendelijke bezorger bleef netjes op 1,5mtr afstand. De gerechten zijn leuk en goed ingepakt voor de reis. Absoluut een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Status van de bestelling word gecommuniceerd, het eten was boven verwachting lekker en zal hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf normaal gesproken nooit een review, maar maak voor deze bestelling graag een uitzondering. Eerste keer Armeens gegeten. Malse vlees lekker gekruid, de salades en de sauzen waren vers. Bijzondere smaakverhouding met de granaatappel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Vooral de aubergine salade 😍

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers vlees en lekkere salades / bijgerechten. Zeker een aanrader.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, dit was de tweede keer en zeker niet de laatste

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk .... maar helaas was het eten niet warm eerlijk gezegd tegen koud aan. Maar dit zal ons niet weerhouden nogmaals te bestellen daar de smaak frisse salade en aandacht voor de verpakking top was.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de kebab geprobeerd... Ook lekker, maar ben meer fan van de Shashlik 😊

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, netjes ingepakt. Snel bezorgd.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastic meal from Shashlik. Can't recommend highly enough.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmaakt. Snelle levering. Zeer klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, echt fantastische maaltijd!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weinig Armeens eten in Nederland te vinden, maar hiervoor rijden we een stukje om af te halen. Erg lekker en smaakvol. Goede kwaliteit en de porties ook groot genoeg.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker en zeker een aanrader .

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker en een waardevolle aanvulling van de bezorgmarkt. Eten is vers en goed bereid, zeer smaakvol en zeer netjes verpakt.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, erg vriendelijke service. Absolute aanrader.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Wij hebben nu 2 keer bij Shashlik-mashlik besteld, 1 keer via thuisbezorgd en 2 keer direct. Beide keren was het eten heerlijk. Verse producten, smaken zijn fantastisch. Alles wordt heel netjes geleverd. Alleen hebben we beide keren erg lang op het eten moeten wachten. Er werd overigens wel netjes gebeld dat het langer zou duren. Ondanks de wachttijd zullen wij zeker nog een keer eten bij hen bestellen.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker, bedankt!👏

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en een vriendelijke bezorger! Een aanrader voor de mensen die een lekkere eethuis zoeken! Je zal geen spijt krijgen.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Лучший и единственный достойный шашлык!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader, supermals vlees, smakvolle gegrilde groenten. Lekke superdun armeens brood(lavash)... we gaan zeker vaker bestellen!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service en uitleg bij telefonisch contact. Eten overtreft alle verwachtingen. Heel erg lekker. Aanrader voor iedereen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorgster

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld vandaag. Helaas bleek de aangegeven bezorgtijd een half uur later te zijn in de bevestiging. Geen ramp, alleen hongerig. Helaas bleek er nog 20 minuten bij te komen en hadden we bijna 2 uur na het bestellen ons eten in huis. Zeer netjes dat de vertraging telefonisch werd doorgegeven zodat je weet wat de status is. het eten was heerlijk en ook correct gecompenseerd voor het extra wachten. Zal zeker nog eens bestellen, maar dan wel iets eerder 😉.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kebab met lekkere sauzen en salades erbij. Erg smaakvol en mooi geserveerd. Zeer vriendelijk personeel, ben erg goed geholpen aan de telefoon! Zeker voor herhaling vaatbaar.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Traditionee.l lekker.fers.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de Kalfs Shaslick... Ook erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorger was erg vriendelijk en gaf nog wat uitleg over het eten. Het eten is vers, fris en smaakt authentiek. Aanrader!! Bezorging was ook keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Очень и очень вкусно!!!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt lekker. Kalfsvlees was een kleine beetje droog, kip was supermals, aardappelen waren super lekker. Voor mij was het een echte smaakvolle beleving. Sympathieke eigenaar heeft het eten netjes op tijd bezorgd. Shashlick Mashlick staat in mijn top 3.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze derde bestelling en het blijft geweldig qua smaak, bezorgen en price. Wat een parel van onze Vinex!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker gegeten zoals ik gewend ben. Shashlik Mashlik is echt een aanrader!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het heerlijk! Echt een bijzondere maaltijd tussen al het andere bezorg-maaltijd geweld. De smaken zijn puur en eerlijk en komen overeen met eerdere Armeense Shashliks die ik wel eens op heb. Wel een tip voor klanten: er wordt veel dille gebruikt.... ik houd daarvan, maar misschien niet iedereen. Tip voor Shashlik Mashlik: maak de aardappelen optioneel zodat ik bijv de gegrilde groenten en een salade kan bestellen en geen aardappelen (ik eet low-carb namelijk). Verder, complimenten! Leuk concept en zal zeker nog eens bestellen.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond een lekker kip box op tafel gezet met shashlik en kebab. Het was lekker smullen en de kinderen zeiden: Dat is echt een buitenlandse eten, net als op vakantie !

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Mooie verzorgde opmaak en zeer vriendelijke bezorging.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere maaltijden! Salades zijn heerlijk: gegrilde groenten hebben een vleugje gerookte smaak en vinegret is teder. De porties zijn precies groot genoed. We gaan zeker in de toekoms nog bestellen om alles te proeven.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Refreshing change from the Dutch cuisine, amazing meat! Melts in the mouth!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Все очень вкусно и очень красиво оформлено! Рекомендую!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies wat je van een Armeense shashlik verwacht! Lekkkerr en super snel bezorgd!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was dit lekker zeg, kwaliteit die je nergens anders vind op het moment

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten - goed vlees - verse kruiden - geweldige bietensalade - lekkere aardappel - granaatappel - super lekkere lavash - verse sausjes- top verpakt, kortom een aanrader als je van kwaliteit houdt!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzondere lekkere eten en keurige bezorging. Als dat aan ons ligt, gaan we dat zo vaak mogelijk bestellen. Mijn livelingste is kebab, maar mijn man vindt shahlik lekkerder.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker! 👍🏻👌🏻

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren de kebabmix voor 4 personen besteld. Het werd netjes op tijd bezorgd. Het was heerlijk! Veel verschillende smaken aan vlees, sausjes en salades. Echt een aanrader als je de vleessoorten wil ontdekken. We bestellen zeker nog een keer! Klein minpuntje: het eten mag wat warmer bezorgd worden ;)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, ruim optijd geleverd zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en eten was weer heerlijk

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer in èèn week besteld hahaha 1 woord heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel een beetje lang, maar het wachten waard! Erg lekker!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd, bezorger vriendelijk en netjes. Eten was lekker, verse porties

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Porties zijn ook groot en de sauzen/salade zijn heerlijk! Kortom echt een aanrader. Ps bezorging was top en ontzettend vriendelijk

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Ze zijn consistent lekker, elke keer weer :) top!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en het werd netjes op aangegeven tijd bezorgd. Gaan we zeker nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezogd. Lekker gekruid, ruime porties en goede uitleg hoe het te eten. Zeker voor herhaling vatbaar! Goede aanvulling voor bezorging in leidscherijn!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Vooral het lamsvlees was verrukkelijk. De bezorging was circa 30 minuten te laat. Ze belde wel netjes dat het later kwam.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, mooi geserveerd, netjes. Verse salades en sauzen. We hebben genoten van de smaak, alles was heerlijk, we zullen nog meer bestellen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en top kwaliteit Voor herhaling vatbaar

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar bijna 2 uur wachten op een bestelling zorgde toch voor een aardige domper. Hopelijk dat het een volgende keer eerder bezorgd kan worden.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! De bezorger was heel beleefd en aardig. Het eten erg lekker van smaak. De temperatuur was aan de lage kant . De buiten temperatuur was heel laag . Misschien een tip om het warme eten nog een extra laag folie te geven.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, fast delivery. This is the first time in The Netherlands where I finally found the “shashlik” as it is supposed to be. Meat is soft, juicy, with the perfect amount of spices. All side dishes are also following the original way of preparing them. Even my children enjoyed the food which is surprising. Highly recommended!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De gerechten waren met aandacht bereid en de bijgeleverde salades en sauzen ambachtelijk gemaakt. Bezorging ook strak op tijd. Ik kijk uit naar de toekomstige gerechten die ik ga bestellen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Snel bezorgd door een erg vriendelijke bezorger. Het vlees was mals en smaakte echt naar de bbq! Helemaal top! Als er nog wat vegetarische alternatieven komen is het plaatje compleet :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een geslaagd bestelling!! Je proeft gewoon dat alles vers is . Is echt Ideal als je bezoek krijgt en geen zin hebt om te koken

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoogwaardig kwalitatieve maaltijd, ga zo door.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en heel snel besorgd!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Wij willen zeker nog een keer bestellen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekker thuis uiteten

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect en lekker, alleen waren teveel aardappelen.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van een heerlijk kerstdiner met het hele gezin! Super mals vlees en smaakvolle bijgerechten. Zeker voor herhaling vatbaar

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. De samenstelling van het eten en de algehele ervaring maken het een mooie vervanger voor een avondje uiteten

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, het eten was heerlijk, op tijd geleverd en was goed warm Voor mij echt een aanrader 😘

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, verfijnde grillsmaak en weer eens wat anders.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van mijn bestelling. Het vlees, zowel de kalf als lam, was uitstekend gebraden en lekker gekruid. De aardappelen zijn super krokant en zeker een aanrader. Naar mijn mening het beste restaurant dat Vleuten - de Meern te bieden heeft. Ik kom zeker snel terug om de rest van het menu te proberen.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Je merkt duidelijk dat de gerechten met liefde en passie gemaakt worden. Daarnaast viel het mij op dat het combineren van de sauzen, groenten en vlees op het lekkere brood het eten nog lekkerder maakte. Dit wordt mijn nummer 1 spot voor barbecue!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Mooie porties en ook de kwaliteit was uitstekend! Lekker mals en sappig vlees. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben ontzettend genoten van het eten! Precies zoals Armeense barbecue hoort te zijn, perfect gekruid en super mals vlees. De gegrilde groente salade is heerlijk. Ik zal zeker vaker bestellen en het andere aanraden.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Absoluut een 10! De kinderen vonden het ook heel lekker. Fijn dat het een gezonde en complete maaltijd is met de groente, lavash en aardappels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je echte barbecue wilt eten moet je hier zijn! Erg van genoten, authentieke smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou dat was dus zeker een goeie beslissing 2 x besteld voortaan ons favoriete.. wie echt vlees wil proeven adres is een top kwaliteit.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, we gaan hier zeker nog een keer bestellen. Het eten mag wel een beetje warmer

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een top tent, alles was perfect! Heerlijk mals kalfsvlees en grote porties

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn familie vroeg er opnieuw om😀 het lam is erg mals, deze keer was de bezorging nog sneller, een echte aanrader

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten van het vlees, zelfgemaakte salades en sausen! Bijzondere ervaring. De bezorging was eerder dan aangegeven. We bestellen zeker weer.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en erg lekker gegeten. Het eten ziet er mooi uit door de granaatappel en verse kruiden. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice food, meat was hard and not juicy. Would be fantastic if it's cooked well..

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten, prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt lekker en netjes, warm en snel bezorgd!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijkk en nog lekker warm👍🏼 Snel bezorgd op de tijd dat ik wou.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker vlees, grote porties, adzhika is fantastisch

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten , lekker verse producten en het vlees was heel mals . Zeker een aanrader .

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Shaslik van Utrecht! Je proeft gewoon de versheid en unieke smaakcombinaties. Zelfs de kinderen konden heerlijk meegenieten. De sausjes met de Lavash zijn echt een aanrader. Evenals de kalfskebab en kippendijenshaslik. Na een foutje met de bezorging toch nog een mooie oplossing gehad van de eigenaar wat het weer helemaal goed maakte. Heel veel succes verder met jullie opstart!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, fijne en snelle bezorging had ik al gezegd super lekker eten? Absoluut wat we nodig hadden in deze buurt!!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede porties, mooi verpakt. Bezorging vriendelijk en zelfs iets aan de vroege kant ;-) Lam = aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bij de bereiding was niet alles helemaal goed gegaan (maar ik denk eigenlijk een foutje in mijn voordeel), maar dit werd netjes door de bezorger gemeld en de hoeveelheid was ruim voldoende. Echte aanrader voor heerlijk vlees.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door drukte duurde het allemaal iets langer en konden ze niet alles leveren, maar dit werd uitstekend opgelost. Uiteindelijk niets tekort gekomen en ook nog eens erg lekker! Ik ga hier zeker nog eens bestellen

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt smaakvol lekker eten, bezorging duurde wat lang maat was het wachten meer dan waard.